Post by volraimerrelem on Feb 19, 2022 13:00:52 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מפתחות אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
באמת נהניתי ולא אכפת לי מעלות הדלק אבל נראה שהמשחק איפס את ההתקדמות בפריטים אבל אני עדיין מאבד את המטבע שלי. חשבתי שזה הדמיון שלי אבל אחרי שכיכבתי ב-3 כוכבים מלאים ברמות דנבר קיבלתי 5 אבני חן כפרס, בכניסה חזרה הם נעלמו ואפילו היה לו הישג מוכן לטעון שכבר היו לי (רק מטבעות) פרס החן. לא עלה שוב. מחכה לשמוע מהתמיכה אבל זו תהיה הסרה מיידית אם לא תיפתר
למרות שאני נהנה מהמשחק עד כה, הייתי רוצה לראות אתכם משתפרים בכמה מהפונקציות. לפעמים כשאני מחלק דברים הוא לא זז במהירות, אני חושב שאנחנו צריכים להיות מסוגלים ללחוץ על הפריט והוא עובר אוטומטית על המגש, כמו גם כאשר הוא מחולק לנוסעים. כמו כן, זה אמור להיות קל יותר להרוויח אבני חן/יהלומים ולתדלק. למען האמת בבקשה קחו מכם את תכונת התדלוק כי לוקח זמן רב להעלות מחדש!
מאוד נהניתי מהמשחק וזה היה נהדר אבל לא עם הדלק כי אנחנו רוצים לשחק בשביל הכיף ואנחנו צריכים לחכות שהדלק מלא וזה לוקח יותר מדי זמן לחכות. זה כל מה שאני מניח ואני באמת אוהב את המשחק הזה חוץ מהדלק תודה לך
אני אוהב את המשחק, אבל אני חושב שאם אתה יכול לשנות את "גרירת האוכל" לפשוט להקיש עליו והוא יעבור לצלחת (כמו ההמבורגרים) אז זה יהיה אפילו טוב יותר. כי הגרירה לפעמים היא קצת בזבוז זמן. ובכל זאת, אני אוהב את המשחק.
הורדת Airplane Chefs - Cooking Game APK 4.0.2 עבור אנדרואיד
בדיוק הורדתי את זה. מצאתי את זה כששיחקתי קדחת בישול שאני מאוד אוהב. אז חשבתי שאולי הם אותו דבר. זמן משחק בלתי מוגבל. אבל לא! המשחק הזה בדיוק כמו משחקי ניהול זמן אחרים, מאפשר לך לחכות זמן מה לפני שתוכל לשחק רמה אחת. דלק לוקח הרבה זמן כדי לאסוף מספיק למשחק אחד!
Airplane Chefs: Jeu de Cuisine Arcade rpk
משחק חמוד מאוד, אבל מאוכזב שהוא לא כמו קדחת בישול. המשחק הזה גורם לך לקנות "דלק" שאינו מתמלא בעצמו. קדחת בישול מעולם לא עשתה זאת. המשחק הזה מחקה את המודל החמדני החדש של הצורך שמשתמשים ישלמו כדי לשחק. אני לא אמשיך... זה מאוד עצוב לכתוב את זה כי קדחת בישול הוא המשחק הטוב ביותר אי פעם.
המשחק עצמו היה מהנה, רק שככל שהרמה קשה יותר, כך תזדקק ליותר אבני חן כדי לסיים אותו. קניתי כמה אבני חן בכסף אמיתי אבל זה הכל. אני לא חושב ששווה לקנות עוד אבני חן ולהוציא על זה כסף. כמו כן, הזמן להטעין את הדלק הוא כל כך איטי, שלוקח נצח לטעון רק דלק אחד.
זה משחק באיכות גרועה מאוד וצורך כוח
צריך תגמולים נוספים בזמן שאתה משחק, צריך לאפס את הדלק מדי יום בחינם או לתת סכום מסוים בחינם מדי יום...או יכול להיות גלגל קזינו כמו קדחת בישול... צריך לקחת כמה עצות מקדחת הבישול למשחק הזה...אני אוהב את זה, אבל צריך עבודה בהחלט...
המחסור בדלק ממש מעצבן כי אז אתה צריך לחכות חצי יום כדי לשחק, הם רק רוצים שתקנה את זה כדי להקל, שלא לדבר על הכוכבים שעבורם אתה צריך לשחק במשך שבועות כדי לפתוח עיר אחרת. הם צריכים באמת לחשוב לעשות את זה מהנה עבורנו ולא לחשוב הכל על כסף... הם אפילו לא מגיבים לתלונות אז בואו נבין! בלתי יאומן.
FACTORYGAMER, מחולל המשאבים החינמי הטוב ביותר
לא יאפשר לי להוריד את זה לטאבלט שלי אז משחק בטלפון שלי. מה שהופך מתסכל וקשה ככל שעולים למעלה. אני מתקשה מאוד לבחור פריט ספציפי מהעגלה מכיוון שיש יותר מדי באותו שלב ואני ממשיך להכות בדבר הלא נכון. תמשיך לאבד לקוחות גם אם עדכנתי מושבים. הם גם הצליחו להרוויח מזה אפילו יותר כסף מאשר קדחת בישול. אתה צריך דלק כדי לשחק וכמויות מטורפות של יהלומים.
Ut לא יכול לפתוח ואני לא יודע למה 😒😔
נהניתי מהמשחק עד שנגמר לי הדלק, עכשיו צריך לחכות לפחות 6 שעות כדי למלא אותו מחדש, שדרוגים צריכים יותר מדי יהלומים ואין דרך אחרת להרוויח אותם מאשר להוציא כסף אמיתי, חום בישול עדיף קזינו להרוויח יהלומים וכניסה יומיומית. אני מקווה שעם כל הביקורות כאן, תוכל לשפר את המשחק, אחרת תאבד את כל השחקנים שלך.
היה מדרג את המשחק הזה 5 🌟 אם הוא לא היה כל כך יקר. זה משחק נהדר שממכר, יכול בקלות לאבד את תחושת הזמן. עם זאת זה WAAAY עד יקר !! אבני חן ומטבעות דרושים לשדרוג "יקר"! אין דרך להרוויח אבני חן. ניתן להרוויח רק דלק ⛽ או מטבעות 🪙 על ידי סקירת מודעות. זמן ההמתנה של הנוסעים (גם לאחר שדרוג לרמה הגבוהה ביותר) קצר, זמן ההכנה ארוך, בסופו של דבר עולה יותר כסף!! אולי אצטרך למחוק את המשחק כי הוא עלה יותר מדי $ וזה מבאס כי....אני אוהב את המשחק הזה!!!
משחק טוב אבל התגמולים מועטים מדי. בניגוד ל- Cooking Fever, שיש לה קזינו, אין דרך להשיג כמות גדולה יותר של מטבעות או אבני חן. היה מוכן להוציא כסף כדי להתקדם.
זה היה משחק טוב עד ש.. הייתה בעיית דלק וזה לא קל להשיג יהלום כדי להיות מסוגל לשחק אתה חייב לשלם כדי לקנות אבני חן לא כולנו יכולים להרשות לעצמנו לקנות אבני חן חשבת על זה? למה פישל דבר טוב? הייתי ממש מאוהב במשחק הזה אבל עכשיו אני כל כך מאוכזב אתה יכול בבקשה לעדכן אותו ולהקל להשיג אבני חן כי בסופו של יום אנחנו משחקים עם האינטרנט שלנו אנחנו לא משחקים בחינם אתה יכול לעשות הרבה כסף עם המשחק הזה בבקשה אני מתחנן
אין לי בעיה עם המשחק עצמו. הבעיה היא בתאוות הבצע של המפתחים. הכסף לקנות אבני חן כדי לקבל יותר דלק הוא מגוחך. מיכל הדלק הוא רק 50 יחידות וחלק מהרמות עולות עד 10 יחידות דלק. אתה צריך להמתין עשר דקות למילוי מחדש של יחידה אחת. מיכל הדלק צריך להיות יותר מ-50 יחידות או שזמן ההמתנה צריך להיות מופחת.
אובססיבי למשחק הזה...כמו שהייתי עם קדחת הבישול...עכשיו לא לזה ולא לקדחת הבישול יש רמות חדשות...אז....האם נקבל יעדים או מסעדות חדשות בקרוב כל היעדים שלי הם ב-100 אחוז חוץ מסינגפור....אחת המשימות היא לנסוע 1000 מטר במפלס אחד 🙄🙄😒 יש יעדים חדשים בקרוב??
Airplane Chefs APK - Latest version 4.0.2 - Android Apps Game
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade awol
אני שחקן מושבע של קדחת בישול (במשך שנים ועוד) אז אני נרגש לנסות את המשחק החדש הזה. ובכן, זה, מספק ומרגש לשחק. אבל אם אתה יכול להגדיל את כפתור למעלה ולמטה או שאתה יכול פשוט לעשות זאת עם גלילה, יהיה קל יותר לרוץ הלוך ושוב במעבר. הדלק גם דורש הרבה, בעוד שב-CF אפשר לשחק בלי סוף. אם אתה יכול רק למזער את צריכת הדלק הנדרשת, זה יהיה מעולה. כל הכבוד ושחקנים נוספים בעתיד.
זה יהיה משחק מהנה אם הפקדים יהיו קלים יותר לשימוש... אני כל הזמן תופס את הפריט הלא נכון ואז מנסה לגרור אותו לאדם הנכון זה קשה. אני מאבד המון זמן ואי אפשר לעבור כמה רמות בגלל אובדן הזמן
איטי מדי וקשה מדי כדי לאסוף את מה שאתה צריך
Airplane Chefs - Cooking Game আর্কেড mvpl
משחק טוב ..אבל לא עם אבני חן + ..אחרת יש לו פוטנציאל..
Restaurant Game - אפליקציות ב-Google Play
Chef Fever: Crazy Kitchen Restaurant Cooking Games APK ... Cooking Legend - Fun Restaurant Kitchen Chef Game APK ... Airplane Chefs - Cooking Game APK
המשחק בסדר, עם זאת בלתי אפשרי להשלים את כל המשימות ברמת לונדון. ניקיתי עשרה מגשים בחמש שניות והלכתי בלי לזרוק שום דבר לדחס האשפה אבל לא קיבלתי קרדיט. אין דרך להשיג תמיכה. מתסכל!!
בניגוד לקדחת הבישול, שבה אתה יכול לשחק כל מה שאתה רוצה, ולבחור לקנות תוספות כדי להתקדם מהר יותר, הגרסה החדשה הזו של אותו משחק בעצם מגבילה את זמן המשחק שלך אלא אם כן אתה משלם. אתה צריך "דלק" רק כדי לשחק, והוא נגמר במהירות ברמות גבוהות יותר; אז אתה צריך לחכות יום כדי לשחק יותר, או לקנות יותר דלק (עם אבני חן שעולות כסף אמיתי או מרוויחות לאט מאוד במשחק). אני נותן לו 5 כוכבים למשחק מהנה וממכר, אבל מפסיד 2 כוכבים בגלל מבנה שכר חמדני.
הרבה זמן בלי מיקום חדש. כמעט מוכן להסרה. פוסט מקורי: משחק סופר מהנה וממכר. לא אכפת לי ממערכת הדלק, אבל היא מגבילה משחק וזה טוב לי בכל מקרה. המימד הנוסף של נסיעה למעלה ולמטה במטוס הופך את המשחק הזה למהנה אפילו יותר מ-Cooking Fever.
המשחק נהיה קשה יותר ויותר עם כל יעד חדש ומאלץ את השחקנים לקנות אבני חן שכמובן שאנשים רבים ימצאו מטופשים שכן לבזבז כסף על איזה משחק ארקייד זה לא רעיון מצוין. מכיוון שיהיו פחות תגמולים ככל שהמשחק יתקדם, נאבד עניין במשחק. (הלוואי והייתה לו גם מכונת המזל). רק שדה התעופה של דנבר מאויר יפה לדבריי. אחרים נראים תפלים מדי.
זו מכונה לתפוס כסף, בלתי אפשרי לשחק בלי להוציא המון כסף, חבל
Airplane Chefs - Cooking Game আর্কেড vxk
משחק טוב ברמות מטורפות אהבתי נורא נורא כיף מאוד לשחק בו כדי לשוב ולהיות משחק מושלם
Cooking Chef - Food Fever Arkadne igre bkdy
זה ממוצע אבל אחרי לפעמים קצת משעמם בבקשה שפר את זה
השרת תמיד עובר למצב לא מגיב במיוחד בזמן שהסבב מתבצע. כמו כן, העגלה כל כך קטנטנה ומלאה בפריטים, שקשה לגרור אוכל למגש. הגרוע מכל.. שים אוכל על מגש... ואתה לא יכול לקחת אותו בחזרה.. כל מה שאנחנו יכולים לעשות הוא לזרוק את כל החומר.
אני אוהב את המשחק הזה אבל הזמן שלוקח לעשות דברים לעומת הזמן שלוקח לנוסעים להתעצבן הוא פשוט מלחיץ יותר מאשר מאתגר. אני משחק במשחקי ניהול זמן כל הזמן אבל זה לא מרגיש הוגן.
ברור שהם רוצים שתקנה אבני חן. או שלא באמת תהנה מזה. צריך הרבה מטופלים לצפות במודעות רק כדי לקבל דלק אחד, כאשר מה שאתה באמת צריך כדי להמשיך הוא 10 דלקים לרמה אחת בלבד.
אוהב את זה באמת אבל איך זה שאני יכול לקבל רק 50 יחידות דלק אחרי שעות ארוכות של המתנה,, אני חושב שצריך להגדיל את זה ל-100, משך הזמן של כל יחידה ארוך מדי ואם אתה לא יכול לחכות,,, תצטרך להשתמש באבני חן כדי לקנות דלק,,, ולהשתמש בכסף אמיתי כדי לקנות ג'מסי כלומר למה אנחנו לא יכולים להשתמש במטבעות כדי לקנות דלק ברוב הפעמים כשאני פותח את האפליקציה היא נשארת הרבה לפני שהיא מתחברת, וכשמגיעה שיחה דרך הטלפון שלי והוא מתנתק,,, הדלק שלי יאבד אוטומטית,, וזה לא יחזור בחזרה
לוקח הרבה זמן להשיג יותר דלק 😞 וזה פשוט התנתק מיד אחרי שהתחלתי רמה וזה עלה לי 10 מיכלי דלק בכל פעם, מה שאומר שלפעמים בזבזתי את כל הדלקים שלי בשביל לא לשחק אלא להתחיל רמה! בכל מקרה, בדיוק גיליתי את השגיאה הזו רק בשדה התעופה של לונדון, שדות תעופה אחרים עדיין עובדים בסדר. בבקשה תקן את הבאג הזה!!!
משחק טוב מאוד, אבל אתה באמת צריך לקבל 5 דלקים עבור כל 12 דקות. אני צריך לחכות 12 דקות לדלק אחד! זה גורם לי להיות מאוד חסר סבלנות מכיוון שהמשחק כל כך ממכר.
girl gift girls toys food toys. צבע: בחר.
מאתגר ומהנה, אבל במכשיר קטן, זה היה כמעט בלתי אפשרי לשחק כי המשכתי לגרור את הדברים הלא נכונים למקומות הלא נכונים. אבל ניסיתי את זה בטאבלט של חבר וזה היה הרבה יותר טוב!
אני אוהב את המשחק ואפילו קניתי מטבעות ואבני חן (יותר ממה שהייתי רוצה להודות), אבל לפעמים כשאני לוחץ על רמה זה לוקח לי את הדלק ואז מתקלקל ושולח אותי למפה, אבל לא נותן לי את הדלק שלי חזור. אני אוהב קדחת בישול, אבל קצת עצבני אפילו הורדתי את המשחק הזה עם התקלות וכמה הוצאתי. זה בהחלט לא נראה שווה את זה. פשוט הוסף עוד מסעדות לקדחת הבישול.
זה מהנה בסך הכל, אבל כשתסיים לשחק ברמה, ואתה מחדש את זה אתה צריך להשתמש בדלק. אלה לוקחים כסף כדי לרכוש. או אם אין לך אבני חן אתה לא יכול לשחק בו שוב. הבעיה הגדולה היחידה שיש לי היא הדלק. אני מרגיש שזה כל כך בזבוז כסף. אתה יכול לקנות דברים אחרים בכסף שיש לך. או שאתה חוסך למשהו. זה כזה בזבוז. אה אפילו זה יכול להיות קשה לאנשים אחרים, ברמות האחרונות. אל תבין את המשחק הזה.
סופר כיף ומרגש בהתחלה, ואז ככל שמתקדמים הכל יקר מאוד ואתה נתקע בלי אבני חן ורק 50 דלק ביום, אז אתה נשאר באותו מקום במשך שבועות. למשחק שאמור להיות מהנה ומרגיע זה הרבה יותר מעצבן וענייני. שני כוכבים רק בגלל הגרפיקה הנהדרת, אחרת זה בהחלט משחק בתשלום 2. פרסים יומיים הם עלבון...
משחק נהדר בהחלט אבל אתה צריך להשתמש במטבעות ויהלומים כדי לעבור את הרמה. שונא לחכות לדלק כדי שאוכל לשחק את המשחק אבל אני מניח שזה דבר טוב אם לא אני אמשיך לשחק כל היום. הבעיה היחידה עכשיו היא שהוא ממשיך לנתק אותי/להתרסק בכל פעם שאני משחק במשחק לונדון. הדבר הכי מעצבן הוא שהוא מתנתק אותי כשאני מתחיל את המשחק ומנצל את הדלק שלי וזה מתסכל מכיוון שהייתי צריך לחכות ל- דלק למילוי. מפתח בבקשה תקן את זה!!
הממ, אני אוהב את זה. אבל ברצינות, אתה יכול לעבור רמה מסוימת רק אם אתה משדרג את הציוד והדברים, אבל בשביל לעשות את זה אתה צריך כסף ואבני חן, וכדי להשיג אבן אתה צריך לשלם בכסף אמיתי. כן, אתה יכול להשיג יהלום על ידי סיום הישג ומשימה, אבל זה לא יספיק כדי לשדרג את הציוד שאתה צריך; כי אתה יכול לקבל 2 עד 3 אבני חן בחינם, ובכל זאת אתה צריך יותר מזה כדי לשדרג את כל הציוד שלך. אתה יודע, שלם כדי לנצח במשחק. עוד אכזבה.
האזור האחרון הגיע ביולי. אני מאוד עצבני אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן לאזורים חדשים אבל אני מאוהב בזה קצת יותר מחום בישול. גם אני הולך אליו כל יום וחלק מהמשימה בלתי אפשרית שיחקתי ברמה כל יום
תצטרך להוציא כסף כדי לעבור רמות. אתה צריך להיות אבני חן כדי לשדרג פריטים ואולי אתה יכול להרוויח אבן חן אחת לכל 10 רמות אבל זה עולה 3-5 אבני חן לשדרג פריט אחד. כיף אבל יקר, יש משחקים אחרים שם בחוץ שהם מהנים לא פחות ולא עולים כל כך הרבה.
אז המשחק מדהים נכון.... אבל זה רק 1 YOU! הלקוחות כועסים מיד לאחר שהם מבצעים את ההזמנה שלהם ואז מבטלים אותה... זכור שאתה היחיד שמבשל ומכין אוכל אז זמן הבישול משתנה ואז אתה צריך לטעון מחדש ואז אם זה נשרף אתה צריך לחכות לעוד אצווה. אז יש לך צלחת שיש לה עוד פריט אחד להוסיף ואז בום! ההזמנה נעלמה... אז עכשיו אתה צריך לזרוק אותו בזבוז כסף. משחק נהדר אבל צריך לשנות כמה דברים בהגשה.