(iOS) Tactical War: Tower Defense Game чит-код необмежену кількість золота
Feb 19, 2022 13:07:01 GMT -7
Post by volraimerrelem on Feb 19, 2022 13:07:01 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Це хороша гра, яка дуже складна лише на рівні 2. Мені довелося двічі перезапускатися через те, наскільки це було важко, тому якщо ви хочете дійсно складну гру, то це гра для вас, якщо ні, то не беріть цю гру.
Карти, крип і вежі хороші. Використовувати магазин реальних грошей здається безглуздим, оскільки ви можете переграти місії, щоб отримати кошти на оновлення веж у Hanger. Геймплей швидко став легким: вежу кулемету та спочатку оновлюйте, поки ви не зможете дозволити собі снайперські вежі, а потім оновіть і зруйнуйте повільні вежі, щоб групувати ворогів для снайпера та продавати вежі кулеметів. Використовуйте портал, коли повзучість досягає основи, промийте та повторіть. Можливо, розглянемо ігровий режим в кінці гри, де можна створювати карти проти ШІ та жорстких хвиль?
Игра никакая
ігра клас, ось толька багато дарагих вищей
Крута гра, але дратує, що я не можу більше контролювати вежі (наприклад, сказати їм стріляти останнім, першим, найсильнішим тощо)
Чудова гра, але проблеми. На один раз гра Tower мені дуже сподобалася. Гарний рівень виклику. Єдина проблема в тому, що він постійно виходить з ладу. Проходив рівень 9 незліченну кількість разів, але кожен раз блокується або вилітає. Це траплялося кілька разів на попередніх рівнях, також іноді, коли я натискаю на вежу часу під час ігрового процесу. Шкода, що ця гра має великий потенціал
Я завершив оновлення (УСІ зброї тощо) на 10 рівні. Повторно граючи, я заощаджую багато очок для оновлення. Рівень 12 і так далі важко перемогти, і мені потрібно більше оновлень, але не більше, і навіть моя зброя не може ДОДАВАТИ. Як я можу продовжувати грати у вашу гру без додаткової зброї чи оновлень? Я не можу продовжувати без вашої ДОПОМОГИ..
Чудово почати, заплатите, щоб завершити. Гра дозволяє оновлювати вежі, але грошовий дохід перевищує цей приплив більшої кількості військ, які неможливо знищити. Буквально розмістіть вежі, подивіться, як це вийде, якщо не спрацює, спробуйте ще раз в інших місцях. Промийте і повторіть
Pemberontak Diraja 2: Menara Pertahanan RPG Perang Aksi zdv
Гра чудова
Ви не отримуєте достатньо грошей від знищення ворогів. Зазвичай початкові гроші є дуже низькими, і якщо ви використовуєте неправильну вежу, комбінацію або оновлення, ви можете поцілувати свій прогрес на рівні на прощання. У мене є всі оновлення для кожної вежі та посилення, але я все ще вважаю, що цього не вистачає. Я не можу оновлювати вежі досить швидко, щоб належним чином захищатися. Я хочу, щоб ця гра сподобалася, але я не можу позбутися відсутності зусиль.
Гра супер
Добре – це непогано. Але я побачив, що ця гра не є стандартною, і потрібно багато грошей, щоб купити зброю, яку неможливо заробити, вбиваючи людей, і машини, щоб купити зброю.
Всього 20 рівнів. Зрозуміло, AF важко перевершити рівні. Хоча, щоб швидко заробити гроші, щоб придбати оновлення, це так само просто, як перебігти легші рівні. Це як хороше телешоу. Щоб пройти через кілька тижнів, ви будете розчаровані, коли все закінчиться.
Потенціал для чудового ігрового процесу, але занадто складний (майже неможливо на рівні 6). Я досі не пройшов і навіть не витратив гроші, щоб вичерпати всі свої вежі, і все одно не встигну. Сподіваюся, частина 2 покращена. Мені подобається складність, але не непрактична складність.
Ненавидів це. Механіка жахлива. Оновлення виснажливі. А реклама, яку вони засовують вам у горло на 30 секунд, огидна і має бути злочинною. Повна трата мого часу.
Першу тактичну гру захисту башти я грав у 2010 році, і я не грав у жодну іншу версію до минулого тижня, коли вирішив спробувати цю. Можу сказати, що грати було дуже приємно. Я заплатив, щоб позбутися реклами, тому що вона була дещо зайвою, але це було легко прийняти. Добре коштує 89 пенсів. Хороший набір рівнів, ворогів і варіантів захисту з оновленнями. Ви можете розблокувати та оновити все в грі, просто граючи. Дуже рекомендую.
Классс!!! Рідко граю, але ця єдина з нашої серії припала до смаку. Розробникам - подяка для додаткових рівнів. Чекаю на продовження )))
Ця гра в цілому добре зроблена. Концепція проста і весела. Мінус в тому, що це дуже важко. Я застряг на рівні 5 протягом пристойної кількості часу. У мене повністю оновлені всі мої вежі, повністю оновлені гармати 2 рівня, але я все ще не можу подолати рівень. Крім того, гроші від вбивства військ дуже низькі для покупки додаткових башт.
Супер но мало рівнів
Хороша гра. Реклама відстойна
Дивовижна гра мені дуже сподобалася, але її всього 20 місій... за 2 години я пройшов і маю видалити гру...
Игра классная. Ні разу не залежала, навіть коли я вимикаю телефон і включаю, гра продовжує відрізнятися від деяких інших. Було б неплохо зробити так, щоб війська з 1 сторони ідуть не один тип військ, наприклад солдати, снайпери і потім машини
Tactical War: gra obrony wieży Strategie lkc
Ви всерйоз думаєте, що настроювання реклами на повну гучність змусить користувачів гри позитивно чи негативно ставитися до рекламованих продуктів? Я вважаю, що реклама починає вибухати, настільки дратує, що я, ймовірно, видалю.
Занадто важко. Ця гра весела, але необхідність перегравати рівні незліченну кількість разів для оновлення грошей руйнує її. Рівень 6 практично неможливий. До того моменту, коли прийдуть танки, у вас вистачить грошей лише на дві вежі, але недостатньо, щоб зняти танк. РЕДАКТИРОВАТИ: я спробував використати «Здібності» і зумів протиснутися на 6-й рівень, залишивши 1HP, а останній танк був убитий прямо на моїй базі. Якби у нас була кнопка прискорення швидше...
戰術戰爭:塔防遊戲 策略 tgq
Класна гра і не потрібно пілключатися до нета
Досить добре. Не на рівні з деякими іншими, але прийнятно. Люди, які скиглить, що деякі рівні неможливі, просто тягнуться до гри. Я маю ідеальний результат на всіх 20 рівнях. Вам просто потрібно бути розумним у використанні ландшафту, щоб заробити $, і врахувати час відновлення ваших акцій. Вам не потрібно купувати ігрову валюту. Просто переграйте старі рівні. Потрібне більше веж, більше оновлень і більше рівнів. Непоганий режим виклику, який працює вічно /поки ви не помрете.
Було б 4 зірки, але гра дуже коротка. Лише 18 рівнів, які проходять дуже швидко, і не так багато оновлень. Сам ігровий процес веселий і може бути однією з кращих ігор Tower Defense, але він дуже короткий.
Tactical War: Tower Defense Game Стратегії blua
ок
Приємно, але як тільки ви дійдете до кінця, ви отримуєте гроші за місії і не маєте до цього ніякого відношення, тому що ви вже все розблокували. Існує досить обмежена кількість речей, які можна розблокувати, але грати в неї цікаво.
Чудова гра.Але я би хотів аби ви додали нову турель,яка могла б стріляти ракетами.Дякую.
Я двічі намагався купити тут монети, і з мене стягнули плату, але не отримав жодної монети