Post by volraimerrelem on Feb 19, 2022 13:19:04 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از همه ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
بو
بازی بسیار جذاب و سرگرم کننده 2 است
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game عمومی fgd
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game கேஷுவல் zao
بازی خوبی است و می توانید اتاق ها را هر طور که دوست دارید سبک کنید. چیز بد این است که سطوح سخت می شوند.
عالی خوب❌❤❤🍉🍓
بد نبود
💖💖این بازی عالی هست مرحله هاش راحت هست دست سازندش درد نکنه خیلی باحال هست
من واقعا از انجام این بازی لذت می برم. من سکه هایم را برای پاسخگویی به تلفن یا احوالپرسی با مردم هدر نمی دهم. بعلاوه میتوانید یک تبلیغ را تماشا کنید تا حرکتها و زندگیهای اضافی را دریافت کنید. من در سطح 162 هستم و تمام اتاق های موجود را تکمیل کرده ام. امیدوارم موارد جدید به زودی باز شوند.
نه درونگرا
خیلی بده 😑😐😒😪😔🤧🤒🤕😵☹😧😟😭😢
دود زیاد. بعضی اوقات فعال کردن دایره ها دشوار است، باید چندین بار به آن ضربه بزنید تا مورد را در معرض دید قرار دهید. بازی کردن برای این پیرزن باید راحت تر باشد.
من این بازی رو دوست ندارم
این بازی کی آپدیت میشه ... من تمام سطوح بازی رو تموم کردم..این بازی جالبه..اما آپدیتش خیلی طول میکشه
سرگرم کننده است، اما سکه به دست نمی آورید، همچنین نمی توانید چرخ را بچرخانید، بلکه فقط بارگذاری و بارگیری می شود
بازی خوبی بود که از آن لذت بردم اما باز شدن اتاق های جدید خیلی طول می کشد .. فقط یک اتاق را باز می کنید در حال حاضر باز است و ما به روز می کنیم و ipdate می کنیم!!!
خیلی قشنگه👍👍
عالی ولی زود بروز سانی کنیم
این بازی افتضاحه!!! خنگ است!!! افزایش نداره چرخ تقلب میکنه!!! وقتی یک بازی ساختید که بازی واقعی ندارد، چقدر انتظار دارید رتبه های بهتری دریافت کنید!!!!! همانطور که گفتم، این بازی بد است!!!! من می دانم که شما می توانید بهتر از این انجام دهید!!! هنگام انجام این کار به چه کسی فکر می کنید، زیرا مطمئناً بازیکنان را در ذهن ندارید!!!!!
فقط چند روز پیش آن را آپدیت کنید و اکنون باید دوباره انجام شود، اما به من اجازه ندهید که بازی را حذف کنم، فکر می کنم بازی بدی است.
واقعا بازی جالب و قشنگیه .. پنج تا ستاره که پنج تا ستاره هست ...... هزارتا ستاره کمه ..... نصب کنید ضرر نمیکنید .. عاااااااالییییی 🌹❤️❤️❤️❤️❤️
킹덤워즈 전략 ikdv
عاشق تزیینات و گرافیک عالی هستم اولین باری که این نوع پازل ها را بازی می کنم اما یاد می گیرم که عاشق این بازی هستم
بیجوی سوکلا داس
بازی تقلبی
این بازی خیلی خوبه و
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game নৈমিত্তিক zysg
بازی ها سخت است
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game કેઝ્યુઅલ tws
عاااااااااااااااااااااااااااااللییییییییییییییی
متشکرم، من دوست دارم این بازی را بازی کنم، به خانواده و دوستانم می گویم ... نجات و برکت داشته باشید
هیجان انگیز و بسیار سرگرم کننده... من ایده طراحی خانه را دوست دارم.. کار خوب
خیلی سخته
من تبلیغات بازی های رایگان را می فهمم اما حجم تبلیغات و تبلیغات طولانی در این بازی دیوانه کننده است!! بعد از هر بازی یک تبلیغ!!! ارزشش را ندارد
هنوز نصب نشد به نظرم بازی خوبیه
من فقط دوست دارم یک فنجان قهوه کنارم بنوشم و این بازی را با بچه هایم انجام دهم. دوستش دارم ...
بازی خوبی هست ممنون از سازندش،،
این بازی خوبی است
عالی پ
من تونی گیبز از بازی کردن "Candy puzzlejoy -match 3 Game 😇😷؟" واقعا لذت بردم. چند روز و چند هفته است که بازی می کنم و من آن را در دوشنبه ژانویه بسیار دوست دارم. 10,2022 در 8:26 ب.ظ.
خیلییییییی بده
سطوح جدید خیلی آهسته شرمنده چون بازی خوبی است متأسفم این بازی می تواند خوب باشد اما آپدیت ها و اتاق های جدید خیلی کند هستند من خاموش هستم
دیدنی است. من عاشق این واقعیت هستم که میتوانم آن را برای مدت طولانی ترک کنم و همچنان از سطح d که متوقف شدهام ادامه دهم، برخلاف بازیهای دیگر، مجبور نیستم از نو شروع کنم. مشکلی که من فقط دارم این است که آیتم ها بسیار گران می شوند و پاداش بازی های کوچک هنوز 600 است. امیدوارم شاهد تغییراتی در این مورد باشم. علاوه بر این، بازی فوق العاده است