Post by beenconlskyttibeng on Feb 19, 2022 13:21:51 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar mücevherleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
[MTA]TİGER ROLEPLAY | ARTIK ROL YAPMAK İSTİYORSAN...
Daha düşük bir puanınız olsaydı size verirdim. Bu oyun şimdi gerçekten berbat, gittiğiniz her yerde bir hacker var, hatta daha fazlası. Seni kullanarak bu konuda bir şeyler yap yoksa seni ve onları şikayet ederim. Bu pislikten bıktım usandım. Öldürülmeden hiçbir yere gidemezsin. Ve bunun komik olduğunu düşünüyorlar. Artık her oyununuzda bir hacker var, kurt panter kaplan sırtlan her yerde.
Yaptığın şey......peki... sadece bir kaplan ol ve hiçbir şey yapma.
Güncelleme
Grafik iyi değil ve kaplanın sesi, hareketi, attek pozisyonu kötü, Woolf'unki bu oyundan çok daha iyi.
Sedef Tuncay 1-C
tamam ama daha iyi olabilirdi
En kötü deneyim.. Çok kötü grafikler... E-posta ve google play ile bağlıyken bile.. Bu oyunu 4-5 kez yeniden kuruyorum ama tamamen boşa gidiyor.. Hayvanın adını bile göremiyorum... Kötü çok kötü bir deneyim .. Bu konu üzerinde çalışmalısın..
Gözlerin kafasında garip bir yerde olmasına rağmen, oyunu seviyorum ve hepiniz bu oyunu yüklemelisiniz, bu oyunda arkadaş edinebileceğiniz gibi hileden daha fazla ayrıntı var bayıldım
mükemmel Türkçe dilde geldi
Oyuna biraz daha fazla türev ve yüz yüze değişsin bence bir değişik görünüşte sevmsdim kaplanın bu ürünleri oyun mükemmel olur
Aşkin
Arkadaş The Wolf ' da oyunu türkçe Türkçe biliyosun ama burada yapımyosun hemde 2 vermemin tek bu diyil oyunu oynamaları birazcık yani ben oynayanda yaşıyom bir türlü arkadaş ekliye etmiyorum ve yine internetin çokkk iyi bakmıyor ve yine yapa bilirsin çokkk iyi bakılmıyor ve yine yapa bilirsin ama yine de oyundan ayrılıp tekrar tekrar gidilmiyor... tek kelime beyenmedim ama belki de indire olabilecek orası size kalmış (bu benim fikrim )
oyun güzel ama grafik iyi değil ve oyun bord
The Tiger RPG ipn
Bu oyunda avlanmayı seviyorum
The Tiger משחק תפקידים ney
Kötü Beni Oyuna Almıyor 1 saat 15 crash verdi
The Tiger Hry na hrdinov lwfk
Bu oyunu gerçekten beğendim, ancak uygulama içi satın alma yaptım ve uygulama düzgün çalışmadığından beri. Bir oda bulmaya çalışıyorum ve bana ona bağlanırken bir hata olduğunu söylüyor. Kötü internet bağlantısı ile ilgisi yok. Her yerde uygulama ve tarayıcı iyi çalışıyor. Mücevher almak için reklam izleyebilirim ama bir odaya girmeye çalıştığımda bana bağlanamadığını söylüyor. Bu yüzden çıkış yaptım ve tekrar giriş yaptım ve biraz çalıştı, sonra tekrar durdu
Onu kurt gibi seviyorum ama kurdun daha fazla güncellemeye ve daha fazlasına sahip olması ve çevrimiçi çita ve panterin kurdun onu kurt gibi yapmasının ne kadar olduğunu anlamaması adil değil
Bu oyunu beğendim
kaplanları, arkadaş edinmeyi, sohbet etmeyi, büyülü şeyleri seviyorsanız, bu mükemmel bir oyun o zaman bu oyun sizin için şiddetle tavsiye edilir sadece bugün oynadığım bir şey, güncelleme derken zaten oynuyordum ve 2000 mücevher bir için çok fazla kaplan derisi ama sorun değil ve gümüş kaplan derisini almak için neden bir VIP hesabı almamız gerekiyor? ve bir şey daha, çok fazla güncelleme sık sık genel olarak iyi bir oyun. İnşallah ihtiyacı olanı yaparsın. teşekkürler
MÜKEMMEL OYUN LÜTFEN DEVAM ETTİRİN😁😁😁😁!!!!
Bu oyuna iki yıldız vermemin sebebi, ilk önce lanet olası aptal hackerların bizi tek seferde öldürüp 300000 cana sahip olmaları ve ikincisi bizi geciktirmeleri, lütfen bu sorunu düzeltin ve ben de 5 yıldız vereceğim.
Kung Fu Soccer is a football competitive game with a fresh and vivid ... The "Hurricane Ball", "Tiger Ball" and other magic skills of the
Merge Battle Car: Idle Clicker Pro příležitostné hráče clei
Oyun çok güzel bayıldım oyuna 5 yıldız verdim hak ediyo bence kesinlikle indirin
Daha fazla haritaya ihtiyacı var ama yine de harika
Bu, çevrimiçi olduğunuz ve savaşabileceğiniz en iyi oyundur! yani bu oyunu yüklerseniz bağımlılık yapar!!! bu yüzden git bana güven pişman olmayacaksın. eğlenin, oynayın ve savaşın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bayıldım
Size iyi bir inceleme bıraktım, sonra şunu belirten bir mesaj almaya devam ettim: Odaya bağlanırken bir hata oluştu.
The Tiger RPG lclg
Rol Oyunu - Google Play'de Android Uygulamaları
Bu oyun harika çünkü oynamak için dünyayı keşfetmem gerekiyor. Bu oyunla ilgili sevmediğim tek şey avladığımız yemeği yiyemememiz Ve işte benim fikrim var.... doğru çocuklar
İyi oyun
Merhaba bu Cook guzel kaplan olarak baz araçlar yiyorsunuz online bir oyun sizden baska kaplanlarda var ve onlarda oyuncu RTX on bile var
W-F toplamanyim hala yüklenmiyor
53 lvlim ve çok bi oyun güçler açılıyo kostümler var yani görebilceniz en MÜKEMEL oyunu tavsiye ediyorum