Post by beenconlskyttibeng on Feb 19, 2022 13:27:48 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
המשחק היה נחמד. אני משחק בו כבר חודשיים וכבר קיבלתי 2 גיבורים. המשחק גם מתעדכן לעתים קרובות אבל הבעיה היחידה במשחק הזה היא חברים. אני פשוט לא יכול להתיידד עם ה-Bff שלי מאז שהורדתי אותו בחנות Play והוא הוריד את Dragon City בחנות של Microsoft. אנחנו פשוט לא יכולים למצוא דרך להיות חברים במשחק. אני מקווה שהמפתחים יוסיפו תכונת חבר קלה יותר במקום להשתמש רק בפייסבוק. בכל מקרה 5/5 כוכבים.
גווווווווד
ווו
אחלה משחק כיף לשחק מחזיר אותי לילדות הייתי משחק בזה ממש מאז שזה ימא והיום אני בן 18 וזה פשוט כיף לשחק
רשימת משחקי מנוע לא אמיתי - List of Unreal Engine games
משחק נהדר שרק אני יכולתי לפתוח אותו. כמו כן כאשר אתה פותח את המשחק אתה מקבל בכל מקום בין 8-14 תוספות צצות לדברים שונים.
זה חרטא ברטא מישה המציא את זה אני בא להרוג אותו מצלמת להרוג אותך
המשחק משעמם אי אפשר לשחק בו יש דבר שכל שניה מופיע על המסך וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אחותי שיחקה במשחק הזה רק כמה שבועות ויש לה דרקון שהוא גבוה ממני.. בזמן שאני משחק במשחק הזה כבר 4-5 שנים עם הרבה כסף ואין לי דרקון H
יותר מדי חלונות קופצים והצעות מהבהבים בפנים שלך כדי לגרום לך לקנות משהו. הלוואי שהייתה דרך לכבות את זה. קנה קנה קנה, זה כל מה שאתה רואה על המסך שלך!
חרה מישחק
Go Escape! Аркады xcp
כל כך הרבה מודעות, הרבה מודעות.
הכל טוב אבל בעיה כלשהי הבעיה היא בקשת חברות לא נשלחה לשחקן אחר אני חושב שכששיחקתי קרב אז כשהקרב נגמר שלחתי אותו לבקשת חברות גם הוא והיא תשלח לי בקשה זה מאוד עוזר עבורנו בגלל שדרקון יכול להילחם ולהביס 250 דרקון אז הדרקון קיבל A+ אז למה אני אומר אם יש איזה חבר לקרב יומי נגדו אז הדרקון זז מהר יותר עבור A+ בבקשה תפתור את הבעיה הזו שביקשתי ממך נקודתית.. ...
Dragon City. ללא תשלום ... City Island 4 - Sim Town Tycoon: Expand the Skyline. ללא תשלום ... Big Farm: Mobile Harvest. ללא תשלום
בסך הכל המשחק לא רע אבל זה הכל על לבזבז כסף על שום דבר אחר..
אני לא יכול לפתוח את המשחק...אחרי שהורדתי אותו אני מתרגש לשחק בו אבל מסתבר שאני לא יכול לפתוח אותו אפילו החיבור בסדר, בבקשה תקן את זה שהוא רק נשאר ב-69 ולעולם לא זז בפעם הבאה שאפתח אותו ויכול אל תשחק שוב ושוב אני אמחק את זה....
לא פותח לי ואין לי הרבה יהלומים
iPhone - טלפונים וסמארטפונים - משלוחים עד הבית חינם! - באג
Dragon City Mobile Simulazione hqar
זה משחק טוב אבל ראיתי כמה רעיונות גנובים. כמו כוכבי Brawl יש לו כרטיס קרב שהוא ישן יותר ובן 1-2 שנים, ו- Dragon Pass שהוא בערך 7-8 חודשים (לדעתי), וגם הטבות לכוכבי קטטה היו הטבות או הילוכים יותר מ-Dragon City, ו-Dragon City פשוט גנבו את הרעיון. הקרדית שלהם תהיה יותר אבל זה כל מה ששמתי לב אליו.
סתם דרגתי אבל בטח כל מי שריד את זה הוא ילד בן שלוש..
הכל עולה מלא כסף האמנם אפשר להתקדם במשחק בסדר בלי לקנות בכסף אמיתי אבל גם ברוב האתגרים סתם עובדים על אנשים ולא באמת מקבלים דרגון למרות ביזבובז הכסף של האייבנט ואי אפשר לקבל דרגון ברמה הכי חזקה (לפחות אחד) בלי לקנות בכסף אמיתי
אני אוהב את זה אתה יכול לפתוח דרקונים חדשים ולקבל הרבה אבני חן כדי לפתוח אוכל, דרקונים אחרים, ועוד הרבה יותר!
תמיד עבד ולפני שלוש יום הפסיק לעבוד 😕 והאינטרנט חזק!!!
לא שיחקתי במשחק הזה שנים והתחלתי לגבות איתו בגלל הבן אדם. זה התחיל טוב והכל אבל אז התחלתי לקבל פרסומות אקראיות כל 30 דקות ולאחרונה זה מציב את הפרסומות הארוכות כל דבר אחר שאני נכנס אליו, הרגלים והכל. לבעלי יש טלפון gs9 והוא לא מקבל פרסומות אלא כשהוא נכנס לטלוויזיה הדרקון כדי לקבל פריטים בחינם. אז אני תוהה אם טלפונים אחרי גלקסי s9 מקבלים פרסומות לא משנה מה? או שזה רק שלי?
שאלות נפוצות כלליות Dragon City (שאלות נפוצות) - TechtoDown
מי שמשחק במשחק הזה הוא תינוקק בן 3
היי לכם
זה חיקוי עלוב של מפלצת אגדת
אז אחרי שקניתי 3 דרקונים Vamp (קניתי bc מאוד אהבתי אותם 60$ בסך הכל עבור 3 דרקונים, לא נורא) אבל עכשיו אני תקוע ולא יכול לדרג אותם כי אני צריך לקנות דרקון אגדי שעולה 2500 אבני חן. 1700 אבני חן זה 50 $ + 800 זה $25. זה $75 עבור דרקון אחד רק כדי להתקדם. אם אני מנסה להשיג את זה מרבייה, הסיכוי הוא 1 מתוך 20 דרקונים אפשריים. זה BS לא אכפת לי לקנות דרקונים, אבל זה לא הוגן. אם אני לא קונה את הדרקון אז אין לי מה לעשות. אני לא מוציא 75 $ עבור 1
לא משחק נהדר, לוקח יותר מדי זמן לכל דבר, זה פשוט יותר מדי, צמצם את הזמן המקסימלי לשעה אחת, 14 שעות 17 שעות זה יותר מדי. יש לי ביצי דרקון נחמדות אבל אני לא מסוגל לבקוע אותן כי הן לוקחות נצח לבקוע.
מודעות קופצות שאני הכי שונא .. הסרה אוטומטית
המוזיקה מרגיעה את הכלב שלי ומשמחת אותו מאוד לא רק שזה מאוד כיף לנגן ולשעשע אתה גם מקבל דברים בקלות אז זה פחות מלחיץ!
כיף ממש
איפה אבני החן שלי מ"רווחי החן בחינם", השלמתי 4 והייתי צריך להרוויח יותר מ-2500 אבני חן אבל לא, מה לעזאזל, איפה אבני החן שלי?
אני אוהב את המשחק הזה הוא מדהים אבל הדבר היחיד הוא שלוקח לו 3-5 דקות או אפילו יותר זמן רק לטעון אותו. זה לא היה ככה קודם, לפני שזה לא ייקח אפילו דקה הרבה זמן להיטען.
לא הבנתי כלום
Dragon City Mobile असल की नकल वाले गेम jot
אוהב את זה אבל אתה אוסף ומרוויח זהב אבל אתה לא יכול לקנות שום דבר בעל ערך כדי להתקדם במשחק אבני חן אוכל זה מסתכם בהוצאת כסף אמיתי כדי להתקדם, זה יהיה משחק טוב יותר אם הזהב לא היה שווה כלום לא אכפת לי שלל המודעות אם מתגמלים לך זהב ששווה משהו.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה. יש ג'ילץ' שאם יש לך הרבה אבני חן כמו יותר מ-150 אתה יכול להתרבות ולהתרבות ולהאיץ את תהליך הבקיעה והרבייה. זה ייתן לך המון דרקונים. אני נותן את העצה הזו לקבצנים בעיר הדרקון. אני מקווה שזה עוזר לך.
איזה משחק נקודות נתקע ומפסיק לעבוד
פעם היה כל כך טוב אבל לאחרונה הם הציבו מודעות באמצע המשחק שהורסות אותו לגמרי
יש הרבה מה לעשות במשחק הזה שאני אוהב, אבל לא כל כך. יש לי Legendary Dragons ואני שמח שהורדתי את המשחק הזה. אבל יש רק יותר מדי דברים לעשות לדעתי. וזה נותן מחירים ממש כמו, לעזוב את המשחק ולא לחזור תוך שבוע או חגים ואירועים.
龍城 (Dragon City) 模擬 gvjg
צריך יותר מקום באיים. גבה פחות עבור אבני חן. פחות אבני חן עבור דרקונים.