Post by volraimerrelem on Feb 19, 2022 13:34:14 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени генератора кодова ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
Није лош начин да прођете време, до многих огласа
👍
Candy Fever Hygge jywv
Само забавно играти. За сада није било много изазова, али претпостављам да ће бити како будем напредовао.
Одлична утакмица за сениоре, држи вас будним и добро ради за мене.
Candy Fever სხვადასხვა thyi
Забавно је...али има много огласа
М не добија опцију за добијање додатних потеза гледањем видеа, само пише реплаи
добро искуство.....бт игра садржи више огласа који стварају сметње
Добра игра, али реклама је иритантна.
Као што је за све класичне ЦЦ игре потребно нешто ново.
Невероватно је, заинтересовано и пријатно
Много реклама. Немојте инсталирати
Првих неколико нивоа је веома лако, надамо се да ће на каснијим нивоима бити теже
Играо си игру. Никада не бих добио прилику или бих направио један потез, а онда би ти кренуо и повукао потезе.
Тако близу симпатије слаткиша.. воли то до 10. нивоа
много волим. Али сада, већ ± 3 недеље сам заглављен на Лв 10-51. То је срање! Одахнем и тражим друге игре сада јер се мој ниво стреса овде не помаже.
на многе огласе и не могу да урадим ништа осим да играм игру не могу да дођем до пријатеља ажурирајте апликацију извините али деинсталацију
Толико забаве и времена када имате слободног времена само пад је реклама након сваке утакмице, али врло кратка па је то подношљиво. Преузмите ЦАНДИ ФЕВЕР ДАНАС!!!
УЖИВАМ!!! Ова игра Толико. Али Зброј пута постаје веома досадан БЦ, као да се замрзне. Претпостављам да је потребно ажурирање грешке. Дакле, сачекајте овде. Док се све што није у реду не поправи, надамо се да ће све што је било у реду с тим бити поправљено што је пре могуће Плз & ТИ ТАКО љубазно.......😊
Веома лепа игра, али одређени ниво је претешки, и нема наговештаја или помоћи уопште.
лепа игра, али није лако прећи нивое. Уживање.
Немам речи о овој апликацији 🤭😅😅 Ова апликација је тако невероватна
страх је и уживање понекад пуштати само рекламе
Волите ову игру, чак и игра уместо вас и побеђујете веома брзо и пређите на следећи ниво лако и цоол да бисте играли ову игру и свидеће вам се, никада нећете престати да је играте 😄😄😉😉
То је добра игра, али има много додатака. требало би да погледате.😊
Candy Fever Diverse ems
не могу да играм. не отварајте ново подручје.ми смо
толико пута виси
није могуће аутоматски искључити огласе. стога непрестано прекида музику која свира.
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Ordspel otg
хвала вам на игри која се лако игра
Игра је добар временски пролаз
Ова игра је 1000 пута боља од Цанди Црусх Саге. Не морате да бринете о коришћењу своје кредитне картице да бисте дали новац за куповину појачивача како бисте освојили сваки ниво и победили у игри. Ово је веома фер игра у којој не морате да бринете о губитку живота. Ако постоји једна лоша ствар коју могу рећи у вези са игром је да су нежељени огласи мало отежавајући. међутим, много је боља од Цанди Црусх Саге, не морате да користите своју кредитну картицу да бисте купили појачиваче или животе да бисте наставили да играте игру коју сте зарадили својим успехом на сваком нивоу. Топло ћу препоручити ову игру свима који имају Цанди Црусх Сага Цанди Црусх Сода Сага и Цанди Црусх јелли Сага сваког дана.
ок, али може се побољшати уз мало реклама и бољу музику
Није лоше, али треба побољшати
Сматрам да је ова игра веома узбудљива и тако је сјајна. Уживао сам да играм било коју врсту игре за сламање слаткиша која ми је омиљена са слот машинама у казину, хвала вам што сте ми улепшали дан.
за сада је тако добро, тренутно је опуштајуће, не треба много размишљати о мом послу који је веома стресан и да он ослобађа стреса.али ако се ниво мора повећа, биће теже и почећу да будем под стресом и то је оно што се бојим да ћу морати да деинсталирам за сада ако желите да се ослободите стреса, опустите се ово је савршено. исто као пре
екелент
То је добра игра, помаже мом детету да научи облике и боје
Без појачања и кад год завршим игру, девојчица или дечак увек лете. Не знам зашто лете и има доста потеза.
Лако се игра
То је изазовно, али понекад неочекивано изгледа да вам блокира успех
@ 4. било је добро док нисам почео да играм ове тешке нивое. Али, међутим, ова игра са слаткишима је много боља од других игара са слаткишима јер вас не ограничава у животима. То вас држи да играте док коначно не прођете ниво. Тако да ћу те оценити са три звездице 4рм ме.
То је добра игра, иако лака на почетку и постаје тешка док се пењете
Добра је игра док не дође ниво 51 🤔 немогуће је прећи на следећи ниво. Играм га већ око 3 месеца. Толико сам издржао, али претпостављам да постоји оно што ви зовете крај свега. Надам се да сте успели да поправите игру. То је добра игра, али јој недостаје много. Још увек добро.
Лако је, али неки нивои су непроходни
реклама је превише..поправи
Такође сам сматрао да је ова игра веома занимљива, али реклама је превише. Не могу то да поднесем. Уклоните ове глупе огласе. Само толико.Свиђа ми се позадина менија.
Не ради на мом телефону. Избацује ме до прве утакмице.. Прва фаза
Заиста волим ову игру. Бомбони су шарени, волим живахну музику и нема живота о којима треба да бринем. Једна од мојих омиљених игара. 🙂
Уопште нема логике.. мислио сам да је то као бомбона, али изгледа да је сама игра у конфузном расположењу... хвала на искуству..