Post by beenconlskyttibeng on Feb 19, 2022 13:39:48 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump 2022 version ▞▞▞
Pārāk daudz reklāmu!! Jautra spēle, bet es atbloķēju reklāmu dēļ
Lieliska spēle. Laba laika pildviela.Ir vērts lejupielādēt
Labi 💡bet pārāk daudz reklāmu
Spēle ir ok
Diezgan atkarību, kad sākat spēlēt, taču nav daudz funkciju, un jūs varat virzīties tikai uz priekšu. Būtu daudz labāk, ja jūs varētu nobraukt no ceļa un ietriekties ēkā. Padoms Padoms😉
Nevar spēlēt ar daudzām reklāmām, kas padara jūs dusmīgu, man tas ir jāatinstalē
Vairāk bez reklāmām šajā spēlē Es patiešām vēlos vairāk vairāk šīs spēles
Spēle ir jautra... bet pievienojumi to pilnībā sabojā.. pēc katras kustības parādās pievienošana.. tas ir par daudz... dzēšana
Bikr
Vai vēlaties spēlēt spēli 1 minūti no katrām 20 minūtēm reklāmām? Tad šī ir spēle jums.
Neinstalējiet spēli, ja jums nepatīk nevēlamas reklāmas. Es domāju, ka šai spēlei ir papildu reklāmas, kuras es neiebilstu skatīties, lai iegūtu atlīdzību un jauninājumus. Uzspiestās reklāmas ir nē, tāpēc pat neuztraucieties. Spēle ir izklaidējoša, līdz 7 mēģinājumos tiek rādītas 5 reklāmas.
Reklāmas, reklāmas un citas reklāmas. Tas ir vienkārši nespēlējams. Es zinu, ka lietotnes ir saistītas ar reklāmām vai maksāšanu, lai no tām izvairītos, tomēr, iespējams, reklāmkarogu reklāmas. Notiek atinstalēšana.
Bugged, neprofesionāls un neiedvesmas.
Vēl viens reklāmu ģenerators, kas maskēts kā spēle. Žēl, jo ir jautri spēlēt. Atteikšanās no šīm bs telefona spēlēm. Spēlējiet īstu spēli konsolē vai datorā.
Vairāk reklāmu nekā atskaņošanas laika. SĀPĪGI lēns progress. Jauka grafika un jautra koncepcija, kas sabojāta ar pārmērīgām reklāmām. Nav vērts mēģināt, jo reklāmas tiek palaistas katru otro reizi. Daudz, daudz reklāmu. Šķiet vairāk kā spēlējot reklāmu.
Šī spēle ir pārsteidzoša bez reklāmām vai nekā, bet tā ir grūta, bet man tā joprojām patīk
Šķiet, ka tā ir ļoti jautra spēle, es mācos to spēlēt, es vēl nezinu veco spēli, bet šķiet, ka tā ir ļoti jautra
Pārāk daudz papildinājumu, tikai atkārtots zemas kvalitātes cikls.
Nekādu kļūdu un kļūmju perfekti
30 sekunžu reklāmas, 20 sekunžu spēle, noskalojiet, atkārtojiet. Izstrādātājs gūst mantkārīgus ieņēmumus no reklāmām. Sveiki, izstrādātāji, vai jūs klausāties? Patiesībā ir ātrāk spēlēt spēli, sākt reklāmu, piespiest pamest spēli un restartēt spēli. Tas ir ātrāk nekā katru reizi skatīties reklāmu.
Maksimāli 100000000000 m
Nav slikta laika slepkava. Tomēr pārāk daudz reklāmu.
Tā ir laba lietotne
Tā ir jautra spēle, lai nogalinātu dažas minūtes, taču tas ātri kļūst garlaicīgi. Esmu 100. līmenī, vēlos, lai man būtu vairāk cepuru, ko izvēlēties, vai kaut ko jaunu
Man patīk puisis, kurš lido pa gaisu un nokrīt.Tas ir 👍
Nav slikts laika tērētājs. Bet kāda jēga no opcijas "bez reklāmām" par 2,99, ja jums joprojām ir jāskatās katra reklāma?
Šī spēle ir tik jautra, ka tā, iespējams, ir mana mīļākā spēle
Tas ir tik smieklīgi, jo piezemējoties, jūsu galva dažreiz var iziet cauri jūsu ķermenim, un es pat saņēmu šo kļūmi/ekspluatāciju, kas lika man nobraukt 2136 metrus.
Pati spēle patiešām ir jautra Pārmērīgas reklāmas padara šo spēli nespēlējamu.
Ir pārāk daudz reklāmu, dažreiz jūs saņemat tik tikko, citreiz jums tiek parādīta 1 reklāma pēc lēciena un 1, kad jūs nolaižaties, tā ir laba spēle, bet ir daudz reklāmu
Zombie Tsunami Arkaadmängud ghcw
Sākumā jauka spēle, taču tā pārāk atkārtojas un ļoti ātri kļūst garlaicīga.
Jums nav nepieciešams nekāds garastāvoklis, jūs varat iet tālāk, turot pogu nospiestu no sākuma, nekā patiesībā mēģinot kaut ko darīt. Citiem vārdiem sakot, ja jums patīk vienkārši turēt nospiestu pogu, lai varētu skatīties pievienošanu...tad jums tas patiks, pretējā gadījumā neuztraucieties