(Android/iOS) Toy Tap Fever - Puzzle Blast чит кодове за увеличаване на символите
Feb 19, 2022 13:48:52 GMT -7
Post by beenconlskyttibeng on Feb 19, 2022 13:48:52 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит кодове за увеличаване на символите ▞▞▞
▞▞▞ Toy Tap Fever - Puzzle Blast 2022 version ▞▞▞
Къде е това, което получих като гледах afs.
Твърде много взаимодействия
Играта е забавна. Но твърде много добавки. И те също са дълги добавки.
Banana Kong Akční jxnq
хаха
не е лошо за времето
Tt
Къде е моят фейсбук профил?
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Bulmaca zdna
Добре
Знам, че е година на избори, но наистина има реклами в тези игри. Обичам тази игра, но рекламите трябва да спрат, преди да продължа да играя. Това е нелепо
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Jumboq dmt
Тази игра наистина usarm.Toy tap Fever -Cube е страхотна.
Страхотно, малко реклами.
Love LOVE Обичам тази игра ~ има някои реклами ~ но всъщност получавате монети и полезни бустери, които не е нужно да използвате веднага.. След като похарчите купища $ в други игри и използвах бустери, които спечелих и все още не печелите ~ Много се забавлявам и всъщност мога да се отпусна и да се насладя на тази игра, без да се чудя колко повече ще струва $ само за победа на ниво...!! 💜
Не мога да изключа тази глупава музика и ти наистина не знаеш какво трябва да правиш. Няма къде да се запиша
Страхотна игра....но...МРАЗЯ всички реклами! Което ще ме накара да деинсталирам играта....😔
Отлична игра за мач 3, но ниво 518 ме загуби! Това ниво не може да бъде победено дори при използване на множество бонуси! Само монети (много от тях) могат да спечелят това ниво!
Това е добре
Изтрий
тонове комбинирани експлозии, страхотна графика.
Добре е да прекарате времето.
Бих му дал 5 за играта досега, но рекламите са категоричен прекъсвач! Очаквам ги, но това е малко. Играя на играчки и игри на Toon by Peak и те започнаха! Просто казвам
Твърде много добавки. Загуба на време
Добро мислене за
Глупави игри твърде много реклами
Игрите са супер лесни досега, аз съм на ниво 12, но ми отне само 10 минути
Забавно губене на време, без проблеми.
Страхотен убиец на времето всичко, което отговаря на 3 или пукащи мехурчета, обичам го!!!
Подправени. Деинсталиран.
Не е смешно
Това е ниво на игра за моята внучка в предучилищна възраст. Ще продължа да играя, за да видя дали нивата ще станат предизвикателни.
Страхотна игра. Много пристрастяващо. Обичам го. Добра игра за прекарване на времето. 😊
Страхотен начин да прекарате време и да се отпуснете. Удивително, дори децата искат да играят и ще поемат играта.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Başsındırma srgt
Само за да прекарам време в този пандемичен свят
По принцип е като всяка друга игра, която правите
Комерсиално прекъсване на друга мъдра хубава игра
Забавно, предизвикващо размисъл, без да е невъзможно.
Страхотна игра!! Бързо графично зареждане, без чакане за завършване на постоянни анимации, след това повече екрани за зареждане! Сладки звуци, сладка графика и много добри съвпадения, за да направят тази игра забавна! Надяваме се, че по-високите нива все пак ще дадат добри съвпадения. Не харесвате реклами? Няма проблем, изключете данните! Това също е офлайн игра.
Неудовлетворен
Добавя
Много добра идея. И рекламите са кратки. Супер сте!
Играта ми хареса, но...кутията с наградите със скачащия капак в долния ляв ъгъл беше толкова разсейваща, че трябваше да изтрия играта. Щеше да е добре, ако кутията беше там, без капакът да се надига и надолу. Ако това е оправено, вероятно бих играл отново. Жалко, че наистина ми хареса играта.
Твърде много реклами
Към много реклами
Към много реклами!