(Android/iOS) School of Chaos Online MMORPG издръжливост генератор на измамни кодове
Feb 19, 2022 13:51:48 GMT -7
Post by beenconlskyttibeng on Feb 19, 2022 13:51:48 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост генератор на измамни кодове ▞▞▞
▞▞▞ School of Chaos Online MMORPG 2022 version ▞▞▞
Защо тази игра изисква парола за акаунта ви и графиките също са лоши
моете лесно да минавате нива като ипулнквате мисии и след това използвате таговете
Wtf не може да има токен за достъп
актуализирайте тоалетната.
Тази статия изброява топ 50 RPG игри, които са или безплатни или плащат, за да играят игри за ... 25. училища на Chaos Online MMORPG ... High School Romance.
Играта има забавяне и това не е моят проблем с телефона, тя изостава и след 5 секунди се телепортирате и моментално умряте или бъдете пребити от играчи...
Това е добре играта, когато всъщност получите играта, проблемът е, че има твърде много кътсцени и играта толкова стара, почти никой друг не я играе и ще видите на колко години е в началото
След като играете тази игра 4-6 дни, не можете да отворите акаунта си и той продължава да казва "re-connecting".. Надявам се да поправите тази грешка
Мразя тази игра всеки път, когато вляза на врата, тя се зарежда и отнема цяла вечност и и натискания бутон няма да натисна, ако имаше нулева оценка, бих й дал нула 😠
Тази игра е най-добрата!!! Играх от 3 години и имам толкова страхотни неща! но измамите трябва да бъдат забранени. твърде много фалшиви приятели ви използват, след което ви измамят.
Просто много мразя тази игра просто за едно нещо, много бързо ме убиват, въпреки че имам добро здраве, винаги актуализирам здравето си и въпреки това ме нокаутират много бързо при мисии
Направо ми се иска така да е И в реално живот,че 7 клас не е интересен
Работи добре, но когато свърша с писането на потребителското си име и парола и щракнах върху влизане, влизането отнема твърде много време... така че го деинсталирам и инсталирам, но е същото.
играта ми винаги се срива след 28 ежедневна помощ за влизане
Най-добрият
Историята е толкова досадна, а новата система Nerd Rage е толкова гадна, че току-що унищожи старата SOC pvp система с тази лоша актуализация. Иска ми се да не промениш PvP системата и просто да добавиш нещо друго, тази нова актуализация е толкова лоша. Съжалявам, но ми се иска да не сте променили бутона за PvP, магазини, джумо и ролка. Това се превърна в игра Pay to Win.
Може ли някой да ми каже защо е добре, така че имат нужда от ремастер на схемата, това е игра, но ние не сме толкова много реклами или харесвам въпроси или нещо, което всъщност е като че всъщност е досадно, не ми харесва
Научете уроци за блендер, за да го оценя и това ме кара да се чувствам неудобно 😣😣 и защо това е толкова страховито особено за зомбитата и мразя тази игра, защото е толкова ниско качество как и това е боклук, мразя го
Не харесвам новата ярост, тя просто дава тласък на богатите играчи и кара другите просто да се разпадат, фактът, че има нужда от vip токени, е срамота, искам различна ярост, не тази. Също така можете ли просто да направите детската площадка тревна и по-малко изостанала? Жълтият пясък просто ме наранява очите и изоставането ме разбива всеки път, когато отида на детската площадка, сливането изглежда е лоша идея, защото буквално инсталирах това, защото пасва на моя нисък клас телефон вместо град на хаоса.
Не съм влизал в играта от доста време, затова реших да отворя играта отново. Въпреки това видях моя герой да позира, докато се опитвах да се свържа. Тогава играта замръзна. Моето предположение е, че не мога да вляза отново. Играя тази игра на имейла на майка ми (Потребителско име е Oh mi gosh!!!) от почти година или две и не мисля, че съм готов да загубя напредъка си по този начин. Тази оценка ще остане на една звезда, докато не мога да вляза в акаунта си.
Вие, хора, наистина трябва да намалите щетите на компютрите, тъй като играчите трябва да купуват спринцовки за надстройка! NPC-тата са далеч по-силни и съм само Lvl BLOODY 10 и получавам един застрелян от 1 невъоръжен NPC
Играта е страхотна, но аз й дадох две, защото отделните стаи са отделни сървъри и прави играта досадна, защото трябва да поканите приятел в стая, след което да напуснете по някаква причина, но те не могат да ви последват, така че трябва да ги поканите отново. Моля, поправете това и ще дам 5 звезди.
обичам тази игра. хората, които плачат за по-високи нива, които ги убиват, не разбират, че това е част от тази игра. Това е игра, съсредоточена около тормоза. Страхотно и весело е, когато си побойникът. Разочароващо е, когато ти си този, когото тормозят. но това е целият смисъл на играта. хубавото е, че колкото повече умреш, толкова по-близо се доближаваш до получаването на скутер, което прави борбата с по-силни хора много по-лесна
AB Transformers Žaid. automat. mrwj
Много е якооо!
Толкова много обичам тази игра, проблемът е в tapjoy, изпълних една от мисията, която каза, така че беше coin master, казваше достигане до село 3 и го направих, но не получих наградата си, така че поправих, че се ядосах, но все пак обичам тази игра
MMORPG online School of Chaos Jeux de rôles uotu
Аз съм играл този gamr преди и доста, но това, което са направили с него, е крайно клеветническо. новите катсцени и гласовата игра са изключително зле направени, забавянето също е недопустимо и стана толкова изключително сложно. преди просто да се появите, вземете няколко съвета и тръгнете да учите сами. сега те държат ръката ви през всичко това. преди беше проста и лесна игра за влизане. сега е просто жалко
Генератор Duels: Epic Fighting: и Hack Безплатно!
Здравейте, аз вече играх тази игра преди и сега я изтегля в телефона си всичко, което получавам, е екранът за зареждане... Чакам, но играта ми все още се зарежда... Wifi ми работи добре, но........ Моят все още се зарежда... Моля, поправете това или ми кажете как да поправя все пак аз вече играх тази игра и беше добра игра Просто като ROBLOX... tnx за играта....
Всички ученици са в брони и се бият с оръжия
Обичам тази игра, но не мога да намеря домашните любимци и къщата като бахай кубо пясъчна хижа на острова и много други
КАТО ОБЩО Опитът е невъзможен как дори да изравня, ако трябва да изпълня 100 от тези мисии/куестове на играч изглежда без усилие с куестове
Единственият
School of Chaos Online MMORPG RPG qflz
School of Chaos Online MMORPG የሚና ጨዋታዎች ebhb
Играта е страхотна, но вярвам, че нещата трябва да са по-евтини. Стига се до момент, в който се плаща да се спечели, защото те могат да купуват VIP персони, след което да купуват най-високите защитни елементи, които са достъпни на ниски нива. Това прави играта несправедлива и също така вярвам, че трябва да я направите така, че да има повече начини за получаване на VIP лица и етикети с имена. Търсенето остарява и войните на кланове са рядкост. Трябва да го направите така, че ако извършвате дейност, можете да получите етикети с имена, защото когато сте на ниво 32 като мен с редки предмети, няма много какво да правите. Куестовете отнемат повече от 10 минути, което е ненужно и ви дават само до 25 етикета с имена и са необходими около 1000, за да се повишите от моето ниво. Давам ви отзив с 4 звезди, докато това се подобри. Маркер за игра - ShadowMagic1234
Най тапата игра
👍👍👍👍👍👍
Иска ми се играта да остане като og, преди да реши всъщност да актуализира и промени всичко до точката, в която има кътсцени и неща, които ни казват какво да правим, когато преди всичко това можехме просто автоматично да играем играта и вероятно имаше много хора, които играят тази игра когато беше 2017 г. или по-старо. Тези времена бяха едно от най-добрите времена, особено когато roblox нямаше емо или стройни и всички бяха мили. Rip 2007-2017 всички игри.
Добра игра
Много яка игра!
Много лесно се пуска умници така
Играта е добра, но има толкова много грешки и ви убиват опитни играчи и е много трудно да разберете какво да направите
Не изтегляйте тази игра, можете да умрете лесно с играчи с високо ниво, когато имате ниско ниво, всеки ще ви предизвика и ще ви убие, така че не я изтегляйте
mnogo e iako !!!!!